walters
total event
presenteert...

de lach!

Je zou kunnen zeggen dat Walters Total Event evenementen organiseert.
Dat klopt natuurlijk ook, want we tekenen graag voor uw evenement. We leggen de lat echter wat hoger: we streven naar de Lach...

Lees meer...

de lach!

Er zijn van die momenten waarop je een ‘gebeurtenis' graag ziet uitgroeien tot een ‘belevenis'. Bijvoorbeeld wanneer u of uw organisatie iets bijzonders te vertellen heeft, zoals bij een jubileum, een bedrijfsfeest, bruiloft of een zakelijke bijeenkomst.

Volgens ons draait het bij dit soort evenementen maar om één ding: de lach! De lach op het gezicht van uw gasten, de lach van uzelf en zelfs de lach van ons en onze medewerkers.

Walters Total Event organiseert evenementen: van klein tot groot en van zakelijk tot uitbundig. Meestal nemen we daarbij het hele traject onder onze hoede, maar soms ook bepaalde onderdelen daarvan. Hoe uiteenlopend onze opdrachten ook zijn, ze hebben één ding met elkaar gemeen: in alles wat we doen, staat de lach centraal.

  • De lach op het gezicht van uw gasten, omdat zij delen in de belevenis die u voor hen hebt bedacht.
  • De lach van uzelf, omdat u zorgeloos naar uw evenement kunt toewerken en kunt genieten van het moment suprême.
  • De lach van ons en onze medewerkers, omdat we plezier hebben in wat we doen: u op ontspannen wijze begeleiden naar een perfect resultaat.

Wij zijn zakelijk én creatief, professioneel én meelevend, resultaatgericht én plezierig in de omgang. Voor ons is dat de formule voor een geslaagd evenement en ons ultieme doel:

De lach!

 

de Lach