walters
total event
presenteert...

de lach!

Je zou kunnen zeggen dat Walters Total Event evenementen organiseert.
Dat klopt natuurlijk ook, want we tekenen graag voor uw evenement. We leggen de lat echter wat hoger: we streven naar de Lach...

Lees meer...

Regelmatig plaatsen wij hier alle nieuwe interessante zaken rondom evenementen, dus houd onze site in de gaten! Omdat wij uw mening belangrijk vinden stellen wij het op prijs als u ons wilt mailen wanneer u leuke, interessante of belangrijke zaken wilt melden.

EVENEMENTENBRANCHE LOOPT VOOROP MET DE PLASTIC PROMISE

Tijdens ADE Green, een conferentie voorafgaande aan het Amsterdam Dance Event werd de Plastic Promise gelanceerd.

Staatssecretaris Stienje van Veldhoven van Infrastructructuur en Waterstaat en DJ Sam Feldt lanceerden de campagne samen met andere betrokken partijen uit de evenementenindustrie.

Zo scharen onder andere AB InBev, Air Events, Coca-Cola en de gemeente Amsterdam zich achter het initiatief.

Op evenementen worden enorme hoeveelheden wegwerpplastic gebruikt. Dit moet binnen 3 jaar terug gebracht worden naar 50 procent, dat is het doel van de campagne. De plastic producten moeten worden vervangen door herbruikbare producten of nog beter; door biodegradable producten. De Plastic Promise campagne richt zich op de enorme afvalberg en verspilling na festivals en evenementen.

Iedereen is zich ervan bewust dat we goed met Moeder Aarde om moeten gaan.

Daarom wordt er in alle facetten van een evenement goed doordacht wat de toegevoegde waarde is en hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen realiseren.

2019

De economie draait op volle toeren en dat merken wij ook in de evenementenwereld. Naast heel veel inspirerende winterevenementen zijn wij ook alweer volop bezig met evenementen in zomerse sferen. Creatief, verrassend en duurzaam is de trend van 2019.

WEEK VAN DE TECHNIEK

Wij al weer volop bezig met de Week van de Techniek. Deze zal plaatsvinden van 20 t/m 25 mei 2019. Kijk op http://techniekdag.nl/oss/ voor meer informatie. 

 

 

Congres